EntriesAboutDarlinksCredits


Overview


Hello, my name is blahblahblah. Welcome to my territory. Replace this stupid nonsense with your overview/welcome speech. I mean, notes. Peace :)

Screams

Put your shoutmix or cbox code here. Maximum width is 230. Not more than that !

Erkk. Sampai hati kau. :/
Thursday, October 18, 2012 | 3 comments

Erkk. Hai dear. 
Hmm. Sampai hati kau cakap macam tuh kat aku semalam.
Tersentap aku. Aku stret letak phone sebab aku nak nanges.
And tadi, banyak kali aku call kau. Kau tak angkat phone. 
Hmm. Please, forgive me. 
Tadi kat sekolah pun kawan-kawan tanye, "macam mana dengan ucuk?"
Apa aku patut jawab? Hmm. Senyum je lah.. :/
Bila dah senyum, aku bla je lah. Takut diorang perasan.
Pandang belakang, dah takde. Fuhh. Lega.
Pandang depan balik, "Hoyy. Kenapa dengan mata kau haa? Sembap semacam. Dak ucuk buat ea?"
"Erkk. Mana ada. Hee" *try senyum.But, yaa. diorang kenal aku dah lama weyy. Diorang tau aku ada masalah.
"Kau jangan nak tipu aku lahh. Kenapa nihhh?!"
"Takde pape lah.. :) "
"Okeyy, kalau aku tahu kau tipu akuu, aku takkan maafkan kau!"
*Ehh. Main ugut2 pulak kawan aku nih. Nak tak nak cerita je lahh. Karang diorang taknak kawan aku, sape nak kawan aku? EncikAdamIzrael? Macam takk jee. :/ Bila dah habis cerita.
"Alahaii. Korang nih dah macam adik beradik tau tak?Sekejap je tuhh. Kau nih pun satu, asik kau je pujuk dia, dia tak pujuk kau pun."
"Eh. Mana ada. Dia ada jugak pujuk lah. 'maaf maaf' pon dah senangkan hati aku. :) "
"Suka hati kau lah." And then, dia terus blah. Aku terpinga-pinga. Pergi lah kat tandas jap, meratapi nasib. Hehe. 'kenapa semua orang taknak kawan aku?' macam-macam monolog yang aku buat. 
Tiba-tiba seorang makcik datang, nak bersihkan tandas. 
Ohh. Dengan muka yang penuh kepura-puraan. Pergi lah basuh muka. And said, "ngantuklah aunty." 
Sebaik makcik tuh tak perasan. Hihi.

#ForEncikAdamIzrael
Erkk. Hye. Okay, dah kekok pulak nak cakap ngan kau.
Kenapa tak angkat call aku? Oh, takut aku kena ejek ngan kawan-kawan aku ea?
Ermm. Takpe lah. Aku tak kesah pun diorang ejek aku.
So, after this, please reply my message or answer my call please.
Oh dear. Maaf maaf. :')

Older Post | Newer Post